Design

Kreative tjenester.

Flexiprint har kompetansen til å hjelpe deg fra første ledd til det siste. Med dyktige designere kan vi lage flotte løsninger til deg. Det å visualisere oppdraget på forhånd gir deg muligheten til å få akkurat løsningen du er ute etter.

Hvordan jobber vi med design? I forveien lager vi budsjett til deg slik at du har oversikt over evt kostnader. Flexiprint illustrerer oppdraget for deg slik at du får et godt inntrykk av hvordan det vil bli, og gir deg muligheten til å gjøre endringer underveis. Er det logoen din du ønsker på fasaden, skal du ha foliedekor i vindu, gjøre bilen mer synlig, eller helfoliere bygget samt mange andre designløsninger, kan Flexiprint illustrere dette for deg.

Flexiprint hjelper deg med design. 

Vi hjelper deg fra design til ferdig trykk!

Noen ganger har man en idé man ikke klarer å få ned på papiret. I stedet for å bruke mye tid på designet selv – gi jobben til oss! 

Adresse

Støperigata 7
3040 Drammen
Bygg H

Telefon

67 41 00 50

}

Åpningstider

Mandag - fredag:                    08:00 - 16:00

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål, eller om du ønsker mer informasjon rundt våre produkter. Du er også hjertelig velkommen til å besøke våre kontorer og produksjonslokaler i Drammen.

Pin It on Pinterest

Share This