VELKOMMEN TIL FLEXIPRINT!

Hvorfor skal du velge oss? Jo, fordi vi er innovative ildsjeler som gledelig farger utenfor linjene for å gjøre deg glad.

Vi liker å kalle oss innovatører. Vi er ikke bare et trykkeri, vi er rådgivere. Det er der vi skiller oss fra de fleste andre trykkerier. Teknologien kan hvem som helst eie, men det er menneskene bak spakene som utgjør forskjellen.

Kunderelasjon og prosess

Vi har kunder fra hele spekteret, fra privatpersoner til store kommunikasjonsbyråer. Ingen jobber er like og alle har sine unike behov. Spesialtipassede løsninger og avanserte trykkprosesser krever god dialog og tette samarbeid for å skape de beste resultatene. Vi må forstå behovene og våre kunder trenger å vite hva som er alternativene.

Nettverk og fagmiljøer

Samarbeidspartnere og faglig nettverk er viktig for oss. Ved å knytte kontakt med de beste leverandørene og fagmiljøene i norge og utlandet, sikrer vi oss trygge og effektive prosesser, og du som kunde slipper å forholde deg til andre aktører enn oss – fra start til ferdig levering.

Teknologi

Vår drivkraft er å være beste på det vi gjør og da finnes det ingen snarveier. Vi ligger alltid i forkant og investerer fortøpende i seneste teknologi. Det er verktøyet vi trenger for å gjøre jobben skikkelig og skape innovative løsninger for våre kunder – store og små.

Thorvaldur Gudmundsson

Daglig leder / Partner

Bjørn Erik Masovn

Produksjonsleder / Partner

Henrik Lunda

Selger / Partner

Thordur Bjarnason

Designer / Rådgiver
920 95 512

Jonas

Produksjonsmedarbeider / Partner

Sammen tar vi vare på deg som kunde,

og vi er glad i personlig service.

Mariana

Produksjonsmedarbeider

Vlad

Montør

Arsentii

Montør

Rigoberto

Silketrykker

Camilla

Produksjonsmedarbeider / Lærling

Camilla

Produksjonsmedarbeider

Adresse

Støperigata 7
3040 Drammen
Bygg H

Telefon

67 41 00 50

}

Åpningstider

Mandag - fredag:                    08:00 - 16:00

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål, eller om du ønsker mer informasjon rundt våre produkter. Du er også hjertelig velkommen til å besøke våre kontorer og produksjonslokaler i Drammen.

Pin It on Pinterest

Share This