Vindusdekor

Frostet folie skapet en behagelig atmosfære på arbeidsplassen. Med digitale skjæremaskiner står man fritt til å skape det uttrykket man ønsker, og tilpasse skjermingen av kontorlandskapet.

Helfoliering

Helfoliering beskytter lakken på bilen og gir deg er særegent utseende på bilen som folk legger merke til på veien. Våre sertifiserte montører sørger for at kvaliteten er ivaretatt, og at du blir fornøyd med resultatet.

Delfoliering

Ofte er det dekorativt å foliere kun deler av bilen, eller kun benytte seg av logoer og kontaktopplysninger. Vi tilpasser designet til din bil og din merkevare.  

Veggdekor

Folitekster til vegg er svært populært, og et fint produkt når man ønsker å dekorere eller kommunisere et budskap. Flexiprint produserer folietekster tilpasset alle underlag, og i alle størrelser. 

Fasadefoliering

Vi designer, produserer og monterer folier som kan dekke hele eller deler av fasaden der underlaget tillater det. Sandwichbygg er best egnet til dette, og da er det kun fantasien som setter grenser. 

Fototapeter uten skjøt

Vår tapetløsning er spennende valg til vegger i kontorlandskap og møterom. Tapet gir et meget fint utrykk og kan monteres uten skjøting opp til vegghøyde i 310 cm. Dette er noe som gir en helt annen opplevelse en av f.eks folietrykk med skjøt. 

Gulvdekor

Helfoliering av gulv gjør det mulig å printe ønsket design, og fylle hele gulvet med dette. Det er med på å gjøre ditt lokale akkurat som du ønsker.

Fotoprint

Bilder på akryl / plexiglass gir veldig fargesterke print, men en blank finish. Platene printes speilvendt på baksiden. Vi tilbyr oppheng med med avstandstykker, eller opphengslist for skjult oppheng.

Serigrafi

Med serigrafi (silketrykk) trykkes det èn og èn farge. Fordelene er at man manuelt blander seg frem til hver farge, og at men kan benytte seg av flere ulike typer trykkfarge. Det vil si at man for eksempel kan blande matte og blanke farger. Ta kontakt med oss om du vil vite mer om dette.

DGA

Vi produserer DGA (Digital Graphic Artwork) med flere av våre maskiner. Det er da mulig å benytte seg av flere ulike materialer, og produsere i mindre opplag der det er ønskelig. Ta kontakt med oss om du vil vite mer om dette. 

Pin It on Pinterest

Share This