Beachflagg

Beachflagg er flott løsning når du vil få litt oppmerksomhet. Egner seg godt til eventer, utenfor butikken, eller andre steder du vil bli lagt merke til. Flexiprint levere beachflagg i flere ulike størrelser og fasonger med ulike tilbehør.

Lyskasser

Våre LED lyskasser er godt egnet for å henges på vegg eller stå fritt på gulv. Det å bytte motiv er svært enkelt og kan gjøres av deg selv. Våre lyskasser passer veldig bra til alt fra varemesser, konferanser og til butikkvinduer. Elegant og stilren form gjør lyskasser til en svært attraktiv reklameplass, som virkelig vises frem.

Roll-up

Roll-up kan du bruke i butikken, på varemesse, konferanse eller hvor det måtte passe deg. Våre rollup kommer i forskjellige størrelse og det skal være enkelt for deg å finne rollup som passer deg.  Rollup er et prisgunstig alternativ for deg som er på farten og må kunne montere opp raskt og enkelt.

Banner

PVC-banner benyttes der banneret er montert på vegg eller fasade, slik at det ikke fanger vind. Om banneret står vindutsatt benyttes det perforert meshbanner. Flexiprint produserer bannere fra 320cm rullbredde, men vi leverer om ønskelig bannere som dekker hele fasader.

Premier

Ønsker du å gi fra deg noe unikt, vise at du setter ekstra stor pris på noen? Vi produserer premier og hederspriser etter dine ønsker. Her kan vi kombinere alle våre produksjonsmetoder; 3D-print, fres, laser, digitaltrykk, silketrykk og airbrush. Mulighetene er mange, både når det gjelder materialer og prisklasser.

Gatebukk får du fra Flexiprint i mange forskjellige varianter. Gatebukk er en flott løsning foran butikken din for å bli mer synlig fra gaten. Vi leverer alt fra meglerbukker til større og tyngre modeller som tåler vær og vind. 

Klistremerker

Vi produserer klistremerker og etiketter tilpasset alle bruksområder.

Hva skal det sitte på, og hvor lenge.. er viktig å ta hensyn til for at du skal få det du trenger. Det er et hav av selvklebende alternativer; limfrie merker, kampanjemerker, permanente merker og transparente merker.

Pin It on Pinterest

Share This