Fasadeskilt med lys

Vi deler lysskilt inn i tre hovedkategorier; frontbelyste skilt, bakbelyste skilt og LED-kasser.  Sammen med kunden velger vi den løsningen som passer ditt behov og ønske om synlighet. 

Fasadeskilt uten lys

Utfreste bokstaver og logoer, eller plateskilt er en med diskré måte å profilere seg på. I noen tilfeller og spesielt sentrumsnære områder stilles det strengere krav til belyste skilt, og da kan dette være et godt alternativ.

Interiørskilt

Utfreste eller laserskårede bokstaver og logoer er en populær løsning. Vi benytter ofte akryl i ulike farger, eller oppskummet sort eller hvit pvc i denne sammenhengen. Flexiprint har mye erfaring når det kommer til design, produksjon og montering.

Plateskilt

Flexiprint produserer plateskilt til alle formål. Det kan være alt fra fasadeskilt, arenaskilt til mindre reklame eller informasjonsskilt. Vi printer direkte på plater inntil 205x305cm, og maskinerer plater på samme størrelse. 

Privatrettslige skilt

Flexiprint levere privatrettslige skilt i alle kategorier. Privatrettslige skilt brukes av privatpersoner, borettslag, sameier og bedrifter. Hensikten er ofte å påvirke folks atferd når de er på privat grunn, slik den kunne vært regulert på et offentlig område. 

Fundamenter og tilbehør

Vi leverer alt av tilbehør tilknyttet de ulike skiltløsningene. Ulike typer klammer, skiltstolper og fundamenter i mange vektklasser.

HMS-skilt

Vi produserer alle kategorier innefor HMS-skilt, påbudsskilt, forbudsskilt, fareskilt, opplysningsskilt, nød og rømningsskilt. Med våre trykkemetoder er fleksible ifht antall, og i tillegg rustet for storproduksjon for større aktører. 

Pin It on Pinterest

Share This