Markedsmateriell

Meshbanner

Perforert banner (meshbanner) benyttes der banneren vil fange vind, som for eksempel på byggegjerder eller stillas.  Banner brukes mye som en løsning på fasader, byggegjerde, stillas og mer.

Markedsmateriell

PVC banner

PVC-banner benyttes der banneret er montert på vegg eller fasade, slik at det ikke fanger vind. Om det skal være banner for kampanjer som skal skiftes ut, kan den ferdiggjøres med kederlist slik at den kan festes i aluminiumsprofiler.  Kederlisten festes direkte i sporet på aluminiumsprofilen og sørger for jevn belastning når du strammer banneren din. Vi tilpasser lengden etter dine mål. Aluminiumsprofilen kan brukes sammen med flere ulike opphengsystemer og tilbehør, slik som festestropper for veggfeste, bannerheiser og de aller fleste displaysystemer.

Vi har alt det du trenger av markedsmateriell.

Rådfør deg med oss, slik at vi sammen kan finne de produktene som vil egne seg til ditt behov. Om du også ønsker design, hjelper vi deg med å få frem ditt budskap på en profesjonell måte.

Adresse

Støperigata 7
3040 Drammen
Bygg H

Telefon

67 41 00 50

}

Åpningstider

Mandag - fredag:                    08:00 - 16:00

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål, eller om du ønsker mer informasjon rundt våre produkter. Du er også hjertelig velkommen til å besøke våre kontorer og produksjonslokaler i Drammen.

Pin It on Pinterest

Share This