Vindusdekor

Frostet folie

Frostet folie skapet en behagelig atmosfære på arbeidsplassen. Med digitale skjæremaskiner står man fritt til å skape det uttrykket man ønsker, og tilpasse skjermingen av kontorlandskapet.

Vindusdekor

Printet folie

Print kan brukes sammen med frostede, transparente eller hvite folier. Dette kan være med på å skape flotte effekter, eller gjøre det mulig å flette bilder og grafikk inn i dekoren.

Vindusdekor

Farget folie

Utvalget av fargede folier som kan brukes til dekor av vinduer er stort. En stor fordel med disse er at man får samme farge på begge sidene av glasset. Levetiden på disse er også meget god.

Vi har alt det du mangler av dekor!

Vi har fagkunnskapen og utstyrsparken som trengs for å kunne levere det kundene måtte ønske. Dekor er en viktig del av merkevarebyggingen, men det kan også være med på å skape økt trivsel på arbeidsplassen ved å gjøre kontorlandskapet personlig og stilfullt. Vi har løsningen du ser etter.

Adresse

Støperigata 7
3040 Drammen
Bygg H

Telefon

67 41 00 50

}

Åpningstider

Mandag - fredag:                    08:00 - 16:00

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål, eller om du ønsker mer informasjon rundt våre produkter. Du er også hjertelig velkommen til å besøke våre kontorer og produksjonslokaler i Drammen.

Pin It on Pinterest

Share This